Fargesia Rufa

Un jardin nu est bien sûr très ennuyeux et, de plus, se détendre dehors dans un jardin nu est un peu difficile. Comment transformer votre jardin en un lieu de détente ? C’est possible avec une belle haie de bambous !

Le Fargesia Rufa a un avantage majeur sur de nombreuses autres espèces de bambous : cette plante n’est pas rampante et les racines ne poussent pas dans tous les sens. Cela signifie que les voisins, votre bel étang et votre terrasse bien aménagée ne recevront pas la visite inattendue de racines de bambou errantes. Cela rend ce bambou très populaire comme plante de haie, mais il est aussi souvent planté en groupe ou en solitaire.

Vækst

Fargesia ‘Rufa er hjemmehørende i de sydvestlige provinser i Kina og er en hurtigdyrker, der producerer flere nye løg hvert år. Det er en af ​​de mindste og hurtigst voksende farvesigter og er bedst egnet til applikationer, der kræver et kortere bambusespalier. Den er også modstandsdygtig overfor hjorte.

Planten er en staude, der vokser hurtigt og er nem at dele. Planter du hende udenfor om foråret, sikrer du, at hun får nok sollys til at trives. Om efteråret anbefales plantning i varme klimaer, mens plantning i nord foretrækkes. Planten tåler fuld sol i lang tid, men foretrækker eftermiddagsskygge. Det er en meget alsidig plante og en vigtig fødekilde for nogle dyr. Besøg vores hjemmeside og find ud af mere om disse og andre unikke planter.